En personlig tränare gör skillnaden 

Om du vill ha ut maximalt resultat av din träning så är personlig träning något för dig! En personlig tränare hjälper dig att nå dina mål genom gedigen kunskap inom styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning och näringslära.

Tillsammans skräddarsyr vi träningen efter dina specifika mål och förutsättningar. Vi använder lämpliga tester för att kunna utvärdera dina resultat. Vi skapar motivation och inspiration för en bättre, effektivare och roligare träning.

Vi lockar fram glädjen och lusten att träna och ger dig stimulans att uppnå det du vill. Som personlig tränare ser vi var just du befinner dig och leder dig till nästa nivå på ett säkert, roligt och effektivt sätt.

En av våra viktigaste uppgifter är att guida, vägleda, inspirera, motivera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål och få fram atleten i dig. Hos oss får du hjälp i din målplanering. Att sätta mål ger energi, mening och lust i nuet. Därför ska målet kännas meningsfullt, vara tydligt och mätbart!     

Vem behöver en Personlig tränare?  

  •  Som nybörjare har du mycket att vinna på att träna rätt från början. Du besparar dig många (ibland smärtsamma) erfarenheter och overksamma träningstimmar genom att träna med en PT.  
  • Befinner du dig på en mer avancerad nivå men fastnat i träningen kan du behöva någon utvecklar dig vidare. Vi analyserar din tidigare träning och kosthållning för att se vad vi ska arbeta med för att ta dig till nästa nivå.
  • Oavsett träningsnivå behövs ibland en utomstående expert som ser över teknik, träningsprogram, övningsval och kosthållning och ser till att du utvecklas i den riktning du vill.

 

 

Är du intresserad av att träna med en PT? Kontakta vår reception under bemanningstid.